info - contact - Inschrijven

Beste ouder,

Beste leerling,

Op onze website vind je heel wat info over waar we als school voor staan, wat je van ons mag verwachten en welk studieaanbod we hebben. Heb je interesse in een richting of in de school, dan kan je je gegevens achterlaten via het contactformulier. Telkens tijdens schoolvakanties organiseren we rondleidingen en inschrijvingen op maat op basis van dit contactformulier.

De algemene brochure die uiteenzet waarvoor we staan als school en hoe we dit vertalen in onze lessentabellen vind je onder visie + missie. De uitleg hier rond kan je uitgebreid krijgen door de ingesproken powerpoint door te nemen via deze link.

Een rondleiding en of de nodige informatie over één of meerdere richtingen, bieden we graag aan per gezin. Op die manier beantwoorden we meteen de vragen op maat van uw zoon of dochter. Zijn er extra noden inzake snelle leerders of leer- en ontwikkelingsproblemen, dan brengen we u in contact met één van onze leerbegeleiders.

Om een verdere afspraak te maken, kan u ons via het contactformulier contacteren via volgende gegevens. Het algemene mailadres wordt gedurende vakantieperiodes niet bemand!

Bent u  dan of op een later moment klaar om in te schrijven, dan organiseren we dit op de school zelf.

Onze infoavond van basis naar secundair vindt dit schooljaar plaats op maandag 21 februari 2022. Deze gaat door op campus Volhardingslaan tussen 19u00 - 20u30. Toekomstige leerlingen zijn ook welkom.

Onze opendeuravond vindt plaats op vrijdag 22 april tussen 17u00 - 21u00 op beide campussen. Op dat moment zijn de lokalen vrij te bezichtigen, kan u in gesprek gaan met de vakleerkrachten, leerbegeleiding, directie,...

 

Campus Peter Benoit Campus Volhardingslaan
secretariaat@erasmusatheneum.be secretariaat@erasmusatheneum.be
09/381.55.00 09/381.56.00
via het contactformulier op deze website.

 

 

 

 

 

 
Inschrijven