• 21 juli 2020
studieaanbod 2020 - 2021

Inschrijven tijdens de zomervakantie

Tijdens de zomervakantie gaan we er even tussenuit. Tot 16 augustus kan je je gegevens achterlaten via het contactformulier zodat we je al een afspraak kunnen geven voor een rondleiding, meer informatie over een studierichting of een inschrijving.  Tot binnenkort!
start3
  • 15 mei 2020

Vlotte herstart in GO! Erasmusatheneum Deinze

Vandaag was het zo ver, 15 mei de dag dat alle eindejaars terug les kwamen volgen in GO! Erasmusatheneum Deinze.  Voor zowel leerlingen als leerkrachten voelde het aan als een eerste schooldag, maar dan één met mondmaskers, looplijnen, ontsmettingsmiddel,...
  • 16 april 2020

Info nieuwe inschrijving in GO! Erasmusatheneum Deinze

Gezien het in de nabije toekomst niet mogelijk is om een opendeurdag te organiseren, voorzien we hier alvast de ingesproken powerpointpresentatie waarin we meer uitleg geven over waar we voor staan als school.
doedag

Doedagen 2020

Impressie van de doedagen op GO! Eramsusatheneum Deinze: Mediawijsheid en fake news voor L5.
  • 7 mei 2020

Erasmusmysterie

Deze video toont jullie, de onmogelijke knikker. Gemaakt door leerkrachten van de afdeling hout in het GO! Erasmusatheneum te Deinze   https://youtu.be/FyonSmG11RY
doedag
  • 9 april 2020

INFO VAN BASIS NAAR SECUNDAIR OP AFSTAND

Gezien het in de nabije toekomst niet mogelijk is om een opendeurdag te organiseren, voorzien we hier alvast de ingesproken powerpointpresentatie waarin we meer uitleg geven over waar we voor staan als school en hoe we de eerste graad organiseren.
olympinfo

Informatica Olympiade

De resultaten van de Belgische Informatica Olympiade zijn bekend. We hebben 2 finalisten!
  • 7 mei 2020

Ketting Challenge 2STEM

Een preteach opdracht voor 2STEM. Kijk naar het resultaat!   https://www.facebook.com/erasmusatheneumdeinze/videos/537244037183735/
gedicht